Välkommen Niklas Westermark!

Ny Sälj- och Marknadschef hos nuteXa IT!

Nytt år och nya möjligheter! Alltså sätter vi på nuteXa IT höga målsättningar för 2021. Som ett resultat av det börjar vi året med att säga välkommen till vår nya Sälj- och marknadschef Niklas Westermark! Niklas kan försäljning inom IT-branschen efter flera år ute på fältet. Som ett resultat av det är hans förhållningssätt är att det ska vara lätta att både sälja och köpa IT i molnet. Därför kan vi göra det det ännu enklare för befintliga och nya kunder att utveckla sin verksamhet med IT.

Så här säger Niklas själv:

Det är mycket inspirerande att få bidra till att utveckla nuteXa IT, vårt erbjudande och vårt möte med vår målgrupp. Efter många år har jag lärt mig att om man i grunden ska förstå syftet med IT så måste man förstå användarens behov. Därför att behoven är olika för en företagsledare, resande säljare, administratör eller ’frontline worker’. Avtal som är svåra att förändra under perioden är allt för vanligt och inlåsningseffekten är påtaglig framför allt om man har behov av att minska sina kostnader.

Min filosofi är att vi ska erbjuda en eller flera tjänster utan lång bindningstid, utan höga startkostnader till företag som vill ha värdeskapande IT. Sedan ser jag hellre lägre kostnader up-front, med kostnader baserade på nyttjandegrad som förändras i takt med att verksamheten växer. Konsumtionsbaserad IT sprunget ur behovet. Med användare, säkerhet och miljö i fokus.

NIKLAS WESTERMARK

niklas.westermark@nutexa.se
Telefon 0739–408 061

Föregående
Föregående

Dayspring väljer värdeskapande IT

Nästa
Nästa

MaskinSlussen väljer strategisk IT-partner