MaskinSlussen väljer strategisk IT-partner

…tecknar avtal med nuteXa IT

MaskinSlussen AB och nuteXa IT har tecknat avtal heltäckande leverans av IT-tjänster i molnet. Avtalet omfattar leverans av tjänster i Microsoft Azure, Microsoft 365, nätverk, hantering av datorer/smartphone, support och strategisk utveckling. I samband med uppstart levererar nuteXa IT även intranät-lösning med kvalitetssystem med stöd för ISO i SharePoint.

MaskinSlussen är maskinuthyrningsföretaget med en bred och välservad maskinpark med mångårig erfarenhet med fokus på effektiv logistik, personlig service och engagemang i mötet med kund. Man har hyrcenter i Lidköping, Trollhättan och Vara.

Jonas Boström är VD på MaskinSlussen:

”Valet av nuteXa IT var enkelt för oss. Dels har vi jobbat med nuteXa IT tidigare och de har erfarenhet av vår bransch. Men framförallt får vi en effektiv och flexibel IT-leverans och strategisk partner där jag ser stora möjligheter att utveckla vår verksamhet. Inte minst ute hos våra kunder i närheten till maskinen.”


Jan Andreasson, molnspecialist och vVD på nuteXa IT om det avtalade samarbetet:

”Vår heltäckande leverans är till 100% molnbaserad. Fokus för oss har varit att skapa IT för MaskinSlussen med enkel administration, hög säkerhet och flexibilitet som samtidigt öppnar möjligheter att utvecklas med IT som verktyg.”

Erik Asketun, VD nuteXa IT:

”Vi vill verka som våra kunders IT-avdelning. Hos MaskinSlussen blir vi just det. Men det är också extra roligt att vi får möjligheten att utveckla intranät och kvalitetssystem i Sharepoint för MaskinSlussen. Ytterligare ett bra exempel på värdeskapande IT inom Microsofts plattform.”

FÖR FRÅGOR KONTAKA

Jonas Boström, VD MaskinSlussen
Telefon 0707-32 75 95
jonas.bostrom@maskinslussen.se
maskinslussen.se

Erik Asketun, VD nuteXa IT
Telefon 0733-41 18 34
erik.asketun@nutexa.se

Föregående
Föregående

Välkommen Niklas Westermark!