Dayspring väljer värdeskapande IT

…och tecknar nytt avtal med nuteXa IT

Dayspring och nuteXa IT har i dagarna tecknat ett nytt avtal om IT-tjänster. Avtalet omfattar tjänster i Azure, Microsoft 365, nätverk, klienthantering, service & support och strategisk utveckling. Med det nya avtalet blir nuteXa IT en heltäckande IT-leverantör till Dayspring.

Dayspring, med kontor i Göteborg (huvudkontor) och Malmö, är ett konsultföretag i samhällsbyggnadsbranschen som har fokus på projektledning, projektering och projektkommunikation. Man jobbar till stor del i projektgrupper med olika behov av IT-stöd. Därför att det viktigt att kunna använda sin IT från flera olika platser i närhet till projekt, kunder och hyresgäster.

Så här säger Fredrik Olsson VD på Dayspring:

”Vi har använt nuteXa IT som vår strategiska partner på beställarsidan i flera år. Därför känns det riktigt bra att teckna ett fördjupat samarbetsavtal eftersom nuteXa IT är en snabbtänkt och lyhörd partner – vilket är precis vad vi behöver. Ja, kritiskt skulle jag säga! Därför kan vi nu se fram emot fortsatt fördjupning och vidareutveckling av Daysprings IT och det verksamhetsvärde som följer med det.”

Erik Asketun, VD på nuteXa IT,  om avtalet:

”Samarbetet med Dayspring har pågått en längre tid tillbaka, både strategiskt och operativt. Därför var vi tidigt en aktuell kandidat till ny IT-leverantör. Men vi vet att partnerskap byggs upp genom nära samarbete över tid. Efter Daysprings namnbyte förra året har samarbetet fördjupats även tekniskt. Som ett resultat av (bland annat) det lyckade namnbytesprojektet, har vi fått fler uppdrag på löpande basis. Därför känner vi varandra väl och arbetet tillsammans har förstärkt banden mellan oss.

Men förtroende är en färskvara och samtidigt som vi är tacksamma och glada över att fått fördjupat förtroende från Dayspring, är det ”upp på tå” som gäller. Vi går all in och kommer att leverera IT via moderna flexibla molntjänster inom Microsofts plattform. Att vi dessutom får agera strategisk IT-partner är en stor del i vår leverans för värdeskapande IT”.

För frågor, kontakta:

Fredrik Olsson, VD/Koncernchef Dayspring
Telefon 0709-22 15 90
fredrik.olsson@dayspring.se
www.dayspring.se

Erik Asketun, VD/Grundare nuteXa IT
Telefon 0733-41 18 34
erik.asketun@nutexa.se

Föregående
Föregående

Nya Kvadrat och nuteXa IT ingår samarbetsavtal

Nästa
Nästa

Välkommen Niklas Westermark!