Nya Kvadrat och nuteXa IT ingår samarbetsavtal

Nya Kvadrat är mäklarbyrån som sedan starten 2016 har specialiserat sig som extern säljorganisation för bostadsutvecklare i Storgöteborg. Man helt enkelt bäst på nyproduktion. Men hur blir man bäst? Jo, Nya Kvadrat – precis som nuteXa IT – älskar det dom gör. Därför gör dom ofta och mycket med inställning att hela tiden att utvecklas. Både Nya Kvadrat och nuteXa IT strävar alltid efter att göra det lilla extra och överträffa kundernas förväntningar.
Vi startar samarbetet med införande av ett ledningssystem med SharePoint som plattform.

Så här säger Adam Andreasson, är delägare och fastighetsmäklare, om samarbetet med nuteXa IT:

nuteXa IT visade stor förståelse för våra behov och till skillnad från många andra så fokuserade dom på oss som företag nu och i framtiden och inte var inte bara ute efter att sälja en produkt. Vi ser fram emot vårt samarbete och att vidareutveckla våra tjänster tillsammans med nuteXa IT.

Niklas Westermark, Försäljnings och Marknadsansvarig på nuteXa IT, kommenterar:

Nya Kvadrat är ett spännande företag i en spännande bransch som aldrig sover. Men att få vara en del av deras framtid och bygga ett långsiktigt samarbete är en spännande uppgift och vi delar deras vision om att vara bäst när det gäller. Båda bolagen sätter alltid kunden först och arbetar hårt och prestigelöst. Därför kommer det att bli en mycket rolig resa tillsammans att hjälpa Nya Kvadrat med sitt ”Superprojektet 2021”

För frågor, kontakta:

Niklas Westermark
Försäljnings och Marknadsansvarig, nuteXa IT

Telefon 0739–408 061
niklas.westermark@nutexa.se

Adam Andreasson
Fastighetsmäklare och delägare, Nya Kvadrat
Telefon 0766–010 001
adam.andreasson@nyakvadrat.se
nyakvadrat.se

Föregående
Föregående

Välkommen ombord Johan!

Nästa
Nästa

Dayspring väljer värdeskapande IT