5-ÅRSKALAS OCH NY WEBB!

nuteXa IT 5 år

I dagarna fyller nuteXa 5 år. Det firar vi med ny webb och ny profil!

I mars 2017 öppnades dörrarna till nuteXa IT upp för första gången. Då med en tydlig insikt i att små och medelstora bolag hade ett behov av att skapa mer värde av den IT man redan har. En insikt som har tagit oss dit vi är idag. Under åren har vi haft förmånen att få möta människor i många olika företag och verksamheter i lika många olika sammanhang. Och vår insikt och syn på IT har förstärkts.

I vår nya profil på nya nutexa.se vill vi förmedla att ledning, styrning och IT inte behöver vara förenat med höga kostnader och fler anställda med tekniska titlar. Det är fullt möjligt att skapa värde i det man redan har och vi strävar alltid mot att göra stor skillnad med små medel. Utan krångliga projekt, svåra avtal eller långa bindningstider.

Erik Asketun, grundare nuteXa IT:

Vi vill att våra kunder ska ta tillvara på potentialen av IT och inte minst de molntjänster som finns tillgängliga idag. Vi har specialiserat oss på Microsofts molnutbud och ser oss som kundernas reseledare på deras molnresa. Det är i princip omöjligt för små och medelstora företag utan egen IT-avdelning, att ha insikt i alla möjligheter som finns inom till exempel Microsoft 365. Och varför ska de lägga tid och energi på tekniska IT-frågor i stället för att fokusera på att utveckla sin egen verksamhet och sina egna kunder?

Vi ser ofta en IT-ansvarig i verksamheter som fått på sig den “ofrivilliga IT-hatten”. En person som lägger allt för mycket tid och energi för att få IT att funka okej, i stället för att göra det man är bäst på - nämligen att driva utveckling mot kund och skapa framgång för verksamheten. Det är den personen vi vill göra till hjälte inom de egna leden!

Därför fortsätter vi att ge tekniken mening i kontakten mellan människor i samarbete och utveckling. Vi möjliggör strukturer och arbetssätt som frigör tid och samtidigt gör våra kunders medarbetare till produktiva hjältar. När IT spelar en viktig roll i verksamheten. [WHEN IT MATTERS]

Med 5 spännande år bakom oss, ser vi fram emot många nya möten med befintliga och nya kunder de nästa 5!


Föregående
Föregående

Microsoft NCE

Nästa
Nästa

Välkommen till nuteXa IT David!