Support

Supporten är för majoriteten av användare den absolut vanligaste kontakten man har med sin IT-leverantör. Funkar supporten bra så är man som användare lycklig för att man får hjälp när någonting går galet. Vi hjälper er med stora som små saker och ni väljer själva hur ni vill kontakta oss.

Support för verksamheten

Ur ett verksamhetsperspektiv supporten är stor kostnadspost, ju fler användare man har desto fler supportärenden som behöver hanteras. Vi tycker inte att det ska vara så, support för oss är en reaktion på att någonting inte står rätt till, någonting är trasigt och behöver lagas. Det kan vara att man inte kommer ut på internet, kan inte skriva ut eller kommer inte åt sina system. Vi tar ställning att support ska vara mindre reaktiv support och laga någonting som inte fungerar, support ska vara proaktiv och varje dag hjälpa användare att bli bättre på att arbeta i systemen.

Proaktivitet

Vi tar ställning att support ska vara mindre reaktiv support och laga någonting som inte fungerar, support ska vara proaktiv och varje dag hjälpa användare att bli bättre på att arbeta i systemen. Ju skickligare användare, desto effektivare användare. Då flyttas fokus från en brand som behöver släckas till att värde skapas för verksamheten. IT-leverantören gör sitt jobb från första början och förhindrar branden att uppstå fån första början.

SPOC

Vi tar ett helhetsansvar för era supportärenden, en enda kontaktpunkt för alla era bekymmer. En Single Point of Contact, en SPOC helt enkelt. Vi kommer att hjälpa er att släcka bränder, men vi kommer även att hjälpa er så att bränderna inte uppstår igen. Därför att vi från vår sida ser till att bränderna inte uppstår från första början.

Hur vill ni kontakta oss?

Ni kan kontakta oss via mejl, telefon, chat eller supportformulär. Ni väljer det som passar er bäst och vi kontaktar er på det sättet ni tycker är bäst.

 

Integritetspolicy

Personuppgifter

Personuppgifter är information som kan knytas till en identifierad eller identifierbar person som exempelvis namn, adress, personnummer, e-postadress och IP-adress. Dessa uppgifter kan vara nödvändiga för oss att behandla för att vi ska kunna betjäna dig som kund.

Vi behandlar personuppgifter som är nödvändiga för att leverera våra IT-tjänster. nuteXa IT behandlar personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Din integritet är viktig för oss och vi har ett stort fokus på att dina personuppgifter hanteras i enlighet med principerna om sekretess, integritet, tillgänglighet och hållbarhet.

Vi är medvetna om att det inte är lämpligt att skicka känsliga personuppgifter eller personnummer via e-post utan att innehållet krypteras.

Om en säkerhetsöverträdelse som mycket sannolikt kan utgöra en allvarlig risk för våra kunders rättigheter, rapporterar vi detta till dig i enlighet med personuppgiftsregelverket.

Varför och hur behandlar vi personuppgifter?

Syftet med vår behandling av dina personuppgifter är att identifiera dig som kund och uppfylla det avtal ni har med oss. Alla anställda på nuteXa IT omfattas av tystnadsplikt. Arbetstagaren är pålagd en tystnadsplikt både mot externa personer och mot verksamheter, men även internt mellan kollegor. Tystnadsplikten upphör inte när anställningen avslutas.

När delar du information med oss?

Vi samlar endast information om dig för att skicka relevant information du själv begär. Vi hämtar eller sparar aldrig din information utan ditt samtycke och använder aldrig informationen för något annat än vad vi har angivit. Exempel på situationer där du delar din personliga information är när du registrerar dig, genom att fylla i en av våra formulär på vår webbsida eller söker ett ledigt jobb.

Vi kommer endast att hämta personlig information om dig som är nödvändig för det aktuella ändamålet.

Delar vi dina personuppgifter med andra?

Vi kommer aldrig sälja eller lämna ut din personliga information till en tredje part. Eventuella tredjeparter som får persondata från oss sker genom egna avtal, och omfattas av sekretesskyldighet.

Du har rätt att få dina personuppgifter korrigerade eller raderade

Du kan när som helst kräva att vi korrigerar felaktiga personuppgifter eller lägga till ny information om du anser att det vi har är ofullständigt. Du kan också när som helst kräva att vi tar bort din personliga information. Dessutom kan du begränsa behandlingen av din personliga information.

Du har rätt att kräva tillgång till din personliga data

Du har rätt att få tillgång till all persondata vi har registrerad om dig, och du kan när som helst kontakta oss för att få en sådan översikt. Vi kommer att svara dig senast inom 30 dagar efter att du har kontaktat oss. Skicka ett mail till info@nutexa.se om du vill få tillgång till din personliga information.

Hur länge lagrar vi personuppgifter om dig?

Vi lagrar inte personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för att uppfylla syftet med behandlingen. Om du har en kundrelation med oss lagras personuppgifter om dig så länge denna är aktiv. Den personliga informationen kommer sedan att raderas.

Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor och vår integritetspolicy.