“ VARFÖR SKA INTE MINDRE FÖRETAG HA EFFEKTIV OCH MODERN IT? ”

OM OSS

nuteXa IT grundades i början av 2017 då molnbaserade IT-tjänster fått sitt större genombrott. Oftast tillämpat bland större företag och organisationer med egen IT-avdelning och -kompetens. Vi såg tidigt att tjänsterna även skulle kunna skapa värde i mindre verksamheter, både genom sänkt kostnad men framförallt en ökad nytta för verksamheten. Här föddes idén om att hjälpa små och medelstora verksamheter att ta klivet mot en mer värdeskapande IT.
Idén har sedan dess utvecklats och förädlats till att verksamhet bygger på två huvudsakliga fokus som tillsammans säkerställer värdet av IT i verksamheten – Ledning & Realisering.

Ledning

Med en tydligt kommunicerad och förankrad strategisk riktning kring IT skapas
förutsättningar att ta rätt beslut om förändringar och investeringar. Vi ser allt för ofta att IT-
relaterade initiativ startas på grunder som inte står i relation till verksamhetens strategi och
affärsplan. Resultatet renderar ofta kostsamt införande och oklar förvaltning av system och IT-
tjänster med begränsat eller inget värde för verksamheten.

Realisering

En väl strukturerad IT-ledning är ingenting värt utan realisering av en handlingsplan.
Förutom de ledningsrelaterade tjänster vi erbjuder, har vi specialiserat oss på att realisera tekniska lösningar i molnet. Som Microsoft Partner erbjuder vi riktade konsultinsatser eller helhetsåtagande, antingen genom en ren molnlösning eller en hybrid. Med specialistkunskap inom bland annat Microsoft Azure och Microsoft Office 365, hjälper vi inte bara våra kunder till molnet. Vi skapar även förutsättningar för optimalt användande och värde av alla de tjänster som erbjuds.

Läs mer om vårt erbjudande på “Tjänster”

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.

Integritetspolicy

Personuppgifter

Personuppgifter är information som kan knytas till en identifierad eller identifierbar person som exempelvis namn, adress, personnummer, e-postadress och IP-adress. Dessa uppgifter kan vara nödvändiga för oss att behandla för att vi ska kunna betjäna dig som kund.

Vi behandlar personuppgifter som är nödvändiga för att leverera våra IT-tjänster. nuteXa IT behandlar personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Din integritet är viktig för oss och vi har ett stort fokus på att dina personuppgifter hanteras i enlighet med principerna om sekretess, integritet, tillgänglighet och hållbarhet.

Vi är medvetna om att det inte är lämpligt att skicka känsliga personuppgifter eller personnummer via e-post utan att innehållet krypteras.

Om en säkerhetsöverträdelse som mycket sannolikt kan utgöra en allvarlig risk för våra kunders rättigheter, rapporterar vi detta till dig i enlighet med personuppgiftsregelverket.

Varför och hur behandlar vi personuppgifter?

Syftet med vår behandling av dina personuppgifter är att identifiera dig som kund och uppfylla det avtal ni har med oss. Alla anställda på nuteXa IT omfattas av tystnadsplikt. Arbetstagaren är pålagd en tystnadsplikt både mot externa personer och mot verksamheter, men även internt mellan kollegor. Tystnadsplikten upphör inte när anställningen avslutas.

När delar du information med oss?

Vi samlar endast information om dig för att skicka relevant information du själv begär. Vi hämtar eller sparar aldrig din information utan ditt samtycke och använder aldrig informationen för något annat än vad vi har angivit. Exempel på situationer där du delar din personliga information är när du registrerar dig, genom att fylla i en av våra formulär på vår webbsida eller söker ett ledigt jobb.

Vi kommer endast att hämta personlig information om dig som är nödvändig för det aktuella ändamålet.

Delar vi dina personuppgifter med andra?

Vi kommer aldrig sälja eller lämna ut din personliga information till en tredje part. Eventuella tredjeparter som får persondata från oss sker genom egna avtal, och omfattas av sekretesskyldighet.

Du har rätt att få dina personuppgifter korrigerade eller raderade

Du kan när som helst kräva att vi korrigerar felaktiga personuppgifter eller lägga till ny information om du anser att det vi har är ofullständigt. Du kan också när som helst kräva att vi tar bort din personliga information. Dessutom kan du begränsa behandlingen av din personliga information.

Du har rätt att kräva tillgång till din personliga data

Du har rätt att få tillgång till all persondata vi har registrerad om dig, och du kan när som helst kontakta oss för att få en sådan översikt. Vi kommer att svara dig senast inom 30 dagar efter att du har kontaktat oss. Skicka ett mail till info@nutexa.se om du vill få tillgång till din personliga information.

Hur länge lagrar vi personuppgifter om dig?

Vi lagrar inte personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för att uppfylla syftet med behandlingen. Om du har en kundrelation med oss lagras personuppgifter om dig så länge denna är aktiv. Den personliga informationen kommer sedan att raderas.

Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor och vår integritetspolicy.