Nyheter

Nya Kvadrat och nuteXa IT ingår samarbetsavtal

Teamet på Nya Kvadrat

Välkommen Nya Kvadrat!

Nya Kvadrat är mäklarbyrån som sedan starten 2016 har specialiserat sig som extern säljorganisation för bostadsutvecklare i Storgöteborg. Man helt enkelt bäst på nyproduktion. Men hur blir man bäst? Jo, Nya Kvadrat – precis som nuteXa IT – älskar det dom gör. Därför gör dom ofta och mycket med inställning att hela tiden att utvecklas. Både Nya Kvadrat och nuteXa IT strävar alltid efter att göra det lilla extra och överträffa kundernas förväntningar.
Vi startar samarbetet med införande av ett ledningssystem med SharePoint som plattform.

Så här säger Adam Andreasson, är delägare och fastighetsmäklare, om samarbetet med nuteXa IT:

nuteXa IT visade stor förståelse för våra behov och till skillnad från många andra så fokuserade dom på oss som företag nu och i framtiden och inte var inte bara ute efter att sälja en produkt. Vi ser fram emot vårt samarbete och att vidareutveckla våra tjänster tillsammans med nuteXa IT.

Niklas Westermark, Försäljnings och Marknadsansvarig på nuteXa IT, kommenterar:

Nya Kvadrat är ett spännande företag i en spännande bransch som aldrig sover. Men att få vara en del av deras framtid och bygga ett långsiktigt samarbete är en spännande uppgift och vi delar deras vision om att vara bäst när det gäller. Båda bolagen sätter alltid kunden först och arbetar hårt och prestigelöst. Därför kommer det att bli en mycket rolig resa tillsammans att hjälpa Nya Kvadrat med sitt ”Superprojektet 2021”

Samarbetet mellan Nya Kvadrat och nuteXa IT inleds i samarbete med införandet av ett ledningssystem i SharePoint som integreras mot Microsoft Teams. Nya Kvadrat – precis som nuteXa IT – gillar enkelheten i tjänsten och möjligheten att få en plattform att växa i.

För frågor, kontakta:

Niklas Westermark, Försäljnings och Marknadsansvarig, nuteXa IT
0739–408 061
niklas.westermark@nutexa.se

Adam Andreasson, Fastighetsmäklare och delägare, Nya Kvadrat
0766–010 001
adam.andreasson@nyakvadrat.se
nyakvadrat.se

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Integritetspolicy

Personuppgifter

Personuppgifter är information som kan knytas till en identifierad eller identifierbar person som exempelvis namn, adress, personnummer, e-postadress och IP-adress. Dessa uppgifter kan vara nödvändiga för oss att behandla för att vi ska kunna betjäna dig som kund.

Vi behandlar personuppgifter som är nödvändiga för att leverera våra IT-tjänster. nuteXa IT behandlar personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Din integritet är viktig för oss och vi har ett stort fokus på att dina personuppgifter hanteras i enlighet med principerna om sekretess, integritet, tillgänglighet och hållbarhet.

Vi är medvetna om att det inte är lämpligt att skicka känsliga personuppgifter eller personnummer via e-post utan att innehållet krypteras.

Om en säkerhetsöverträdelse som mycket sannolikt kan utgöra en allvarlig risk för våra kunders rättigheter, rapporterar vi detta till dig i enlighet med personuppgiftsregelverket.

Varför och hur behandlar vi personuppgifter?

Syftet med vår behandling av dina personuppgifter är att identifiera dig som kund och uppfylla det avtal ni har med oss. Alla anställda på nuteXa IT omfattas av tystnadsplikt. Arbetstagaren är pålagd en tystnadsplikt både mot externa personer och mot verksamheter, men även internt mellan kollegor. Tystnadsplikten upphör inte när anställningen avslutas.

När delar du information med oss?

Vi samlar endast information om dig för att skicka relevant information du själv begär. Vi hämtar eller sparar aldrig din information utan ditt samtycke och använder aldrig informationen för något annat än vad vi har angivit. Exempel på situationer där du delar din personliga information är när du registrerar dig, genom att fylla i en av våra formulär på vår webbsida eller söker ett ledigt jobb.

Vi kommer endast att hämta personlig information om dig som är nödvändig för det aktuella ändamålet.

Delar vi dina personuppgifter med andra?

Vi kommer aldrig sälja eller lämna ut din personliga information till en tredje part. Eventuella tredjeparter som får persondata från oss sker genom egna avtal, och omfattas av sekretesskyldighet.

Du har rätt att få dina personuppgifter korrigerade eller raderade

Du kan när som helst kräva att vi korrigerar felaktiga personuppgifter eller lägga till ny information om du anser att det vi har är ofullständigt. Du kan också när som helst kräva att vi tar bort din personliga information. Dessutom kan du begränsa behandlingen av din personliga information.

Du har rätt att kräva tillgång till din personliga data

Du har rätt att få tillgång till all persondata vi har registrerad om dig, och du kan när som helst kontakta oss för att få en sådan översikt. Vi kommer att svara dig senast inom 30 dagar efter att du har kontaktat oss. Skicka ett mail till info@nutexa.se om du vill få tillgång till din personliga information.

Hur länge lagrar vi personuppgifter om dig?

Vi lagrar inte personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för att uppfylla syftet med behandlingen. Om du har en kundrelation med oss lagras personuppgifter om dig så länge denna är aktiv. Den personliga informationen kommer sedan att raderas.

Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor och vår integritetspolicy.