Nyheter

MaskinSlussen väljer strategisk IT-partner

…tecknar avtal med nuteXa IT

MaskinSlussen AB och nuteXa IT har tecknat avtal heltäckande leverans av IT-tjänster i molnet. Avtalet omfattar leverans av tjänster i Microsoft Azure, Microsoft 365, nätverk, hantering av datorer/smartphone, support och strategisk utveckling. I samband med uppstart levererar nuteXa IT även intranät-lösning med kvalitetssystem med stöd för ISO i SharePoint.

MaskinSlussen är maskinuthyrningsföretaget med en bred och välservad maskinpark med mångårig erfarenhet med fokus på effektiv logistik, personlig service och engagemang i mötet med kund. Man har hyrcenter i Lidköping, Trollhättan och Vara.

Jonas Boström är VD på MaskinSlussen:

”Valet av nuteXa IT var enkelt för oss. Dels har vi jobbat med nuteXa IT tidigare och de har erfarenhet av vår bransch. Men framförallt får vi en effektiv och flexibel IT-leverans och strategisk partner där jag ser stora möjligheter att utveckla vår verksamhet. Inte minst ute hos våra kunder i närheten till maskinen.”

Jan Andreasson, molnspecialist och vVD på nuteXa IT om det avtalade samarbetet:  

”Vår heltäckande leverans är till 100% molnbaserad. Fokus för oss har varit att skapa IT för MaskinSlussen med enkel administration, hög säkerhet och flexibilitet som samtidigt öppnar möjligheter att utvecklas med IT som verktyg.”

Erik Asketun, VD nuteXa IT:

”Vi vill verka som våra kunders IT-avdelning. Hos MaskinSlussen blir vi just det. Men det är också extra roligt att vi får möjligheten att utveckla intranät och kvalitetssystem i Sharepoint för MaskinSlussen. Ytterligare ett bra exempel på värdeskapande IT inom Microsofts plattform.”

För frågor, kontakta:

Jonas Boström, VD MaskinSlussen, 0707-32 75 95
jonas.bostrom@maskinslussen.se
maskinslussen.se

Erik Asketun, VD nuteXa IT, 0733-41 18 34
erik.asketun@nutexa.se

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Integritetspolicy

Personuppgifter

Personuppgifter är information som kan knytas till en identifierad eller identifierbar person som exempelvis namn, adress, personnummer, e-postadress och IP-adress. Dessa uppgifter kan vara nödvändiga för oss att behandla för att vi ska kunna betjäna dig som kund.

Vi behandlar personuppgifter som är nödvändiga för att leverera våra IT-tjänster. nuteXa IT behandlar personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Din integritet är viktig för oss och vi har ett stort fokus på att dina personuppgifter hanteras i enlighet med principerna om sekretess, integritet, tillgänglighet och hållbarhet.

Vi är medvetna om att det inte är lämpligt att skicka känsliga personuppgifter eller personnummer via e-post utan att innehållet krypteras.

Om en säkerhetsöverträdelse som mycket sannolikt kan utgöra en allvarlig risk för våra kunders rättigheter, rapporterar vi detta till dig i enlighet med personuppgiftsregelverket.

Varför och hur behandlar vi personuppgifter?

Syftet med vår behandling av dina personuppgifter är att identifiera dig som kund och uppfylla det avtal ni har med oss. Alla anställda på nuteXa IT omfattas av tystnadsplikt. Arbetstagaren är pålagd en tystnadsplikt både mot externa personer och mot verksamheter, men även internt mellan kollegor. Tystnadsplikten upphör inte när anställningen avslutas.

När delar du information med oss?

Vi samlar endast information om dig för att skicka relevant information du själv begär. Vi hämtar eller sparar aldrig din information utan ditt samtycke och använder aldrig informationen för något annat än vad vi har angivit. Exempel på situationer där du delar din personliga information är när du registrerar dig, genom att fylla i en av våra formulär på vår webbsida eller söker ett ledigt jobb.

Vi kommer endast att hämta personlig information om dig som är nödvändig för det aktuella ändamålet.

Delar vi dina personuppgifter med andra?

Vi kommer aldrig sälja eller lämna ut din personliga information till en tredje part. Eventuella tredjeparter som får persondata från oss sker genom egna avtal, och omfattas av sekretesskyldighet.

Du har rätt att få dina personuppgifter korrigerade eller raderade

Du kan när som helst kräva att vi korrigerar felaktiga personuppgifter eller lägga till ny information om du anser att det vi har är ofullständigt. Du kan också när som helst kräva att vi tar bort din personliga information. Dessutom kan du begränsa behandlingen av din personliga information.

Du har rätt att kräva tillgång till din personliga data

Du har rätt att få tillgång till all persondata vi har registrerad om dig, och du kan när som helst kontakta oss för att få en sådan översikt. Vi kommer att svara dig senast inom 30 dagar efter att du har kontaktat oss. Skicka ett mail till info@nutexa.se om du vill få tillgång till din personliga information.

Hur länge lagrar vi personuppgifter om dig?

Vi lagrar inte personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för att uppfylla syftet med behandlingen. Om du har en kundrelation med oss lagras personuppgifter om dig så länge denna är aktiv. Den personliga informationen kommer sedan att raderas.

Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor och vår integritetspolicy.