Nyheter

Dayspring väljer värdeskapande IT

…och tecknar nytt avtal med nuteXa IT

Dayspring och nuteXa IT har i dagarna tecknat ett nytt avtal om IT-tjänster. Avtalet omfattar tjänster i Azure, Microsoft 365, nätverk, klienthantering, service & support och strategisk utveckling. Med det nya avtalet blir nuteXa IT en heltäckande IT-leverantör till Dayspring.

Dayspring, med kontor i Göteborg (huvudkontor) och Malmö, är ett konsultföretag i samhällsbyggnadsbranschen som har fokus på projektledning, projektering och projektkommunikation. Man jobbar till stor del i projektgrupper med olika behov av IT-stöd. Därför att det viktigt att kunna använda sin IT från flera olika platser i närhet till projekt, kunder och hyresgäster.

Så här säger Fredrik Olsson VD på Dayspring:

”Vi har använt nuteXa IT som vår strategiska partner på beställarsidan i flera år. Därför känns det riktigt bra att teckna ett fördjupat samarbetsavtal eftersom nuteXa IT är en snabbtänkt och lyhörd partner – vilket är precis vad vi behöver. Ja, kritiskt skulle jag säga! Därför kan vi nu se fram emot fortsatt fördjupning och vidareutveckling av Daysprings IT och det verksamhetsvärde som följer med det.”

Erik Asketun, VD på nuteXa IT,  om avtalet:

”Samarbetet med Dayspring har pågått en längre tid tillbaka, både strategiskt och operativt. Därför var vi tidigt en aktuell kandidat till ny IT-leverantör. Men vi vet att partnerskap byggs upp genom nära samarbete över tid. Efter Daysprings namnbyte förra året har samarbetet fördjupats även tekniskt. Som ett resultat av (bland annat) det lyckade namnbytesprojektet, har vi fått fler uppdrag på löpande basis. Därför känner vi varandra väl och arbetet tillsammans har förstärkt banden mellan oss.

Men förtroende är en färskvara och samtidigt som vi är tacksamma och glada över att fått fördjupat förtroende från Dayspring, är det ”upp på tå” som gäller. Vi går all in och kommer att leverera IT via moderna flexibla molntjänster inom Microsofts plattform. Att vi dessutom får agera strategisk IT-partner är en stor del i vår leverans för värdeskapande IT”.

För frågor, kontakta:

Fredrik Olsson, VD/Koncernchef Dayspring, 0709-22 15 90
fredrik.olsson@dayspring.se
www.dayspring.se

Erik Asketun, VD/Grundare nuteXa IT, 0733-41 18 34
erik.asketun@nutexa.se

Dela det här inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Integritetspolicy

Personuppgifter

Personuppgifter är information som kan knytas till en identifierad eller identifierbar person som exempelvis namn, adress, personnummer, e-postadress och IP-adress. Dessa uppgifter kan vara nödvändiga för oss att behandla för att vi ska kunna betjäna dig som kund.

Vi behandlar personuppgifter som är nödvändiga för att leverera våra IT-tjänster. nuteXa IT behandlar personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Din integritet är viktig för oss och vi har ett stort fokus på att dina personuppgifter hanteras i enlighet med principerna om sekretess, integritet, tillgänglighet och hållbarhet.

Vi är medvetna om att det inte är lämpligt att skicka känsliga personuppgifter eller personnummer via e-post utan att innehållet krypteras.

Om en säkerhetsöverträdelse som mycket sannolikt kan utgöra en allvarlig risk för våra kunders rättigheter, rapporterar vi detta till dig i enlighet med personuppgiftsregelverket.

Varför och hur behandlar vi personuppgifter?

Syftet med vår behandling av dina personuppgifter är att identifiera dig som kund och uppfylla det avtal ni har med oss. Alla anställda på nuteXa IT omfattas av tystnadsplikt. Arbetstagaren är pålagd en tystnadsplikt både mot externa personer och mot verksamheter, men även internt mellan kollegor. Tystnadsplikten upphör inte när anställningen avslutas.

När delar du information med oss?

Vi samlar endast information om dig för att skicka relevant information du själv begär. Vi hämtar eller sparar aldrig din information utan ditt samtycke och använder aldrig informationen för något annat än vad vi har angivit. Exempel på situationer där du delar din personliga information är när du registrerar dig, genom att fylla i en av våra formulär på vår webbsida eller söker ett ledigt jobb.

Vi kommer endast att hämta personlig information om dig som är nödvändig för det aktuella ändamålet.

Delar vi dina personuppgifter med andra?

Vi kommer aldrig sälja eller lämna ut din personliga information till en tredje part. Eventuella tredjeparter som får persondata från oss sker genom egna avtal, och omfattas av sekretesskyldighet.

Du har rätt att få dina personuppgifter korrigerade eller raderade

Du kan när som helst kräva att vi korrigerar felaktiga personuppgifter eller lägga till ny information om du anser att det vi har är ofullständigt. Du kan också när som helst kräva att vi tar bort din personliga information. Dessutom kan du begränsa behandlingen av din personliga information.

Du har rätt att kräva tillgång till din personliga data

Du har rätt att få tillgång till all persondata vi har registrerad om dig, och du kan när som helst kontakta oss för att få en sådan översikt. Vi kommer att svara dig senast inom 30 dagar efter att du har kontaktat oss. Skicka ett mail till info@nutexa.se om du vill få tillgång till din personliga information.

Hur länge lagrar vi personuppgifter om dig?

Vi lagrar inte personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för att uppfylla syftet med behandlingen. Om du har en kundrelation med oss lagras personuppgifter om dig så länge denna är aktiv. Den personliga informationen kommer sedan att raderas.

Webbplatsen använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor och vår integritetspolicy.